Tizenkét évet éltem Skandináviában, azon belül a Finn Országi Rovaniemiben. Minden évben ellátogattam a Mikuláshoz, ahol segítőként is dolgoztam.

Az a cél vezérel, hogy a gyerekek minél tovább higgyenek a Mikulásban, mert amit elhiszünk, az számunkra létezik. Ez a hit vezet majd bennünket egész életünkön keresztül, mert amit el tudunk képzelni azt meg is tudjuk valósítani. Okozzunk meglepetést gyermeküknek, hogy a hőn szeretett és várva várt Mikulás személyesen ír neki levelet és küld neki személyre szóló ajándékokat. Neki mindig is lesz Mikulás, aki várja őt az Északi sarkon. És valóban, ha életében bármikor ellátogat Lappföldre a Mikulás Faluba, a Mikulás mindig szívesen fogja látni.

Ha teheted, te is látogasd meg, mert téged is el fog bűvölni a látvány: a Mikulás, a Mikulás-falu, a sok hó, a rénszarvas szánok és a gyönyörű sarki fény.

Igyekszem a gyermekeimnek a tárgyak és édességek helyett élményeket adni, mert arra sokkal tovább emlékeznek és emlegetik őket. Köszönöm a lehetőséget! :)

Jövőre is várjuk a leveleket! :)
K. Veronika
Drága Kisunokánk a legfontosabb számunkra, ezért nem volt kérdés, hogy meglepjük-e őt egy ilyen különleges ajándékkal. Csak ritkán tudunk találkozni, ezért mindent megteszünk, hogy boldogan mosolyogni lássuk őt.

Tibor és Mária
Kövess a facebook-on is bennünket!
X